Nieuws

dag 18   (05-12-2011)

Ben vandaag verhuisd naar een fijner appartement, de vorige was meer een hotel en dit is wat huiselijker. Heb een fijne grote lichte slaapkamer, tv, arco zelfs een kaptafel?? kleine eet/woon kamer, met keuken. En op het dak een zwembad, dus laat koningin Wilhelmina Groen maar komen. Wat een luxe tussen al die armoede...............

Vanmorgen lekker de kindjes geknuffeld, zo schattig nu ze me gaan herkennen. Zelfs de dames van de verzorging beginnen me serieus te nemen, mocht vandaag bij ze aanschuiven tijdens de lunch. Heb uit beleefdheid een paar hapjes genomen want ik kon niet alles thuisbrengen wat er op het tafeltje stond. 

Er is vandaag nog een nieuwe vrijwilligerster bij gekomen, voor 3 weken, zij wil wat rekensommen e.d met de oudere kinderen gaan doen, even goed zien hoe zij dat doet want dan kan ik dat straks van haar over nemen. Heb ook gezien dat de bij de ouderen kinderen hun tanden er slecht aan toe zijn, ik denk dat ze niet of nauwelijks poetsen. Aangezien er een afgezant van tandartspraktijk Udding naar Vung Tau komt hoop ik dat ze genoeg tandenborstels meeneemt.
Morgen gaan we met ze naar het strand, zin in.

Voor iemand met een laag rugprobleem is dit geen geweldig land, ze eten op de grond ze voeden de kinderen op de grond, in veel restaurants heb je hele lage tafeltjes met kleine plastic krukjes. Zal de zonnegroet maar weer eens toepassen want ik ben zo stijf als een plank.