Nieuws

dag 52   (08-01-2012)

Ik houd hier een fobie over aan mieren!!! Hele kleine mieren maar heel veel!!
Als je ook maar iets laat vallen en niet meteen opruimt, is het niet veel later een zwarte vlek van de mieren, en niet alleen in de keuken. Heb er de hele nacht slecht van geslapen, van de jeuk, alsof mijn bed er vol mee zat maar dat was gelukkig niet zo.
 
En vanmorgen vroeg, om 7 uur, stond er een of andere malloot heel hard muziek te draaien, je ziet ze wel lopen met een kar vol cd’s met van die jengel muziek, met voorop een enorme box. Nou volgens mij had deze vriendelijke vriend de zomertijd nog in zijn hoofd.
 
Ben vanmorgen even bij de kindjes geweest, normaal neem ik zondags vrij, maar omdat ik volgende week naar Hongkong ga wil ik niet te veel tijd mislopen. Ik ben eigenlijk alleen nog maar bij de kleintjes, de oudere vind ik heel zwaar in mijn up, die vragen zoveel van je aandacht, ik wacht op Marjan en dan kunnen wij ze samen nog 3 weken aandacht geven. De spinnetjes zijn er nog, geen idee wanneer die weggaan, de directrice heb ik al een paar dagen niet gezien, en de dames op de afdeling weten van niets. Hele sceptische dametjes, ze moeten niets van me hebben, ik houd daar wel van.
 
Het was eigenlijk een echte zondagmiddag, bewolkt, niet koud en regen natuurlijk, maar ik heb hem als een zondagmiddag doorgebracht. Beetje lezen, tv kijken, klein tukje gedaan. Ben er alleen uitgeweest om te eten. Seabreaze, redelijk westerse tent, ligt aan de boulevard langs de zee. Het is een leuk stuk om te fietsen, veel gezellige verlichting met heel veel eet en drink gelegenheden. De boulevard wordt hier vooral gebruikt om te hangen, scooter voor de stoep, lekker zittend op de hoge rand met je geliefde, want thuis is er niet veel luxe en vol met familieleden. Opa en oma, ouders en kleinkinderen, ze wonen allemaal bij elkaar op een paar vierkante meter en hebben dan ook nog winkel aan huis. Wat een andere wereld, ik begin er al aardig aan te wennen, zolang ik maar naar mijn eigen appartement kan.
 
Nu weer thuis, ga mijn haar maar eens verven, Wendy heeft verf voor me meegenomen, 100% grijsdekking, is echt geen overbodige luxe.