Nieuws

dag 48   (04-01-2012)

 

Wen heeft vanmorgen afscheid genomen van haar favoriete kindje, Njee, een 15 maanden oud meisje en al behoorlijk beschadigd.
 
Het is een ernstig meisje dat door iedereen wil worden opgetild, alsof ze vraagt ‘neem me mee’. Ze huilt snel en vaak en ik heb haar eigenlijk nog nooit zien lachen. Haar achtergrond weet ik niet, wil ik ook niet weten, maakt het alleen maar ingewikkeld. Ze is wel heel slim en een stuk verder dan de andere kinderen op de afdeling. Om die reden is ze ook in het begin van mijn komst overgeplaatst naar de afdeling met oudere kinderen, maar dat leeftijdverschil is weer zo groot dat ze daar als levende pop werd gebruikt. Na twee weken kwam ze behoorlijk gestrest terug bij de kleintjes, was echt ziek van ellende, veel slapen en tot rust komen. Dat zou een mooi project zijn, een extra afdeling voor kinderen in de leeftijd van 1 tot 3 jaar! De directrice vertelde dat ze nieuw gaan bouwen en dat het nieuwe gebouw vanaf volgend jaar klaar zou zijn, dus dan kunnen ze dat daar meteen toepassen, maar Arthur zegt dat ze dat al 3 jaar roept!!
 
Inmiddels zit Wendy in het vliegtuig, ze keek vooral uit naar dat heerlijke weer bij jullie, regen en windkracht?? Nadat we bij het weeshuis waren geweest hebben we nog een rondje gefietst, lekker geluncht, koffer gehaald en toen bij Jolanda, Indy en Milan in het hotel aan het strand gelegen. Arthur was naar de fabriek, die moet zijn tijd hier goed benutten.
 
Om de een of andere gekke reden kan ik in mijn appartement mijn hotmail niet meer openen, en moet ik dat elders doen. Ik had de laptop meegenomen naar de Dontjes want voor Sissy Boy houd ik via de mail offertes en aanvragen voor partijen bij en liep door de feestdagen en dat gedoe met ontvangst al behoorlijk achter. Dus nadat we Wendy hadden uitgezwaaid in de taxi ben ik even aan het werk gegaan. Een paar nieuwe aanvragen maar ook een afzegging, jammer, we kunnen het goed gebruiken.
 
Ga toch weer afsluiten met ‘heerlijk gegeten’ want ik ben wederom bij de Dontjes aangeschoven. Oudejaars avond al, nieuwjaarsdag, en 2 januari omdat Jan van Velzen jarig was, toen was het Wendy haar laatste avond en nu omdat Jol en de jongens morgen weer naar huis gaan.
 
Appartement is stilletjes zonder Wendy, mijn kerstcadeautje, weer even wennen.
 
Trust
x