Nieuws

Oud en Nieuw   (01-01-2012)

Oooohhhhh, mijn arme hoofd! Ik wilde flink aangeschoten het oude jaar uit, en dat is gelukt! Laatste wat ik me kan herinneren is een mooie bar, toen heeft Wendy mij naar bed gebracht.
 
We arriveerden ’s middags om 1 uur in Saigon, na een vlucht van 30 minuten vanaf Phu Quoc. Arthur had voor ons een kamer geboekt in het prachtige ‘Park Hyatt Saigon’. We troffen de Dontjes bij het zwembad, zij zijn na kerst naar Azië gevlogen en hebben Singapore en Hongkong bezocht. Toen ik Indy zag, had ik het wel even heel zwaar, dan doet de afwezigheid van Barry zo’n pijn, dat beneemt je de adem, je maag draait om en je hart stopt.
 
Om half 9 werden we aan tafel verwacht. Badderen, scheren, föhnen en onze mooie nieuwe jurken aan. Ronald Wilmink en zijn vader Herman zijn ook in de stad en die schoven gezellig bij ons aan. Heerlijk gegeten en de wijn smaakte naar meer, veel meer! Om half twaalf zijn we de straat opgegaan met een fles champagne en plastic bekertjes onder de arm. Heineken had een podium op het plein gebouwd waar een Dj optrad. Het zag zwart van de mensen. Alleen maar blije gezichten, iedereen was aan het dansen, springen en zweten, want het was een warme nacht. Samen aftellen en toen de fles champagne geopend. 1 fles was natuurlijk niet genoeg, dus de jongens hebben er nog ergens gekocht, 1.5 miljoen,viel Indy reuze mee.
 
In het hotel hadden we hoedjes en toetertjes gekregen en vielen daarom enorm op, vooral ook doordat we allemaal zo groot zijn. Iedereen wilde met ons op de foto, Wendy en Art leken wel Bners en de jongens werden overvallen door hordes meisjes. En toen naar die mooie bar!! Een hele gekke grappige avond ver van huis.
 
Chuc Mung Nam Moi
Happy New year
x